Στόχος της συμμετοχής του Επιμελητηρίου στο φεστιβάλ είναι η βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας και η προβολή του
στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας (μεταξύ Βασιλικού Θεάτρου και Μακεδονία Παλλάς).
Όπως, επιπλέον, τονίζει το Επιμελητήριο:
Η έκθεση, με τη διακριτική ονομασία ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2016, θα προβληθεί έντονα από Πανελλήνια και τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας για να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών, δίνοντας σημαντική ευκαιρία ανάδειξης των επιχειρήσεων του κλάδου που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να εκμεταλλευτεί.
Φιλοδοξούμε να δώσουμε μια ανάσα και να στηρίξουμε ουσιαστικά τους επιχειρηματίες του κλάδου στοχεύοντας στην αύξηση της κινητικότητας στο σημαντικό τομέα του Τουρισμού με την παροχή ελκυστικών προγραμμάτων και πακέτων καλοκαιρινών διακοπών στο ευρύ κοινό.
Σας προσκαλούμε εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε δωρεάν με πληροφοριακό υλικό (banner, έντυπα κ.α.) της επιχείρησής σας, όπου θα τοποθετηθεί στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.
Το υλικό σας θα πρέπει να προσκομιστεί στο Επιμελητήριο Κέρκυρας (Αριστοτέλους 2, Κέρκυρα). Υπεύθυνη επικοινωνίας κα. Μαρί Μπορτς.
τηλ. επικοινωνίας:26610 81005-6
Τελευταία σχόλια