Η ανακοίνωση
Ο Πρόεδρος κ. Χριστόφορος Λάσκαρις και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμούν δημόσια να εκφράσουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους στον μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας κ. Χρήστο Σκούρτη για τη συνεχή και μόνιμη συμπαράσταση του στις δράσεις μας.
Τόσο ο κ. Σκούρτης όσο και οι συνεργάτες του, στάθηκαν σε κάθε περίπτωση αρωγοί στο δύσκολο έργο μας, και διευκόλυναν με πρωτοβουλίες τους ,εκδηλώσεις και δραστηριότητες μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που οι δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που βιώνουμε όλοι, έχουν αναγκάσει πολλούς συμπολίτες μας να αναζητούν στήριξη.
Mε ιδιαίτερη ευαισθησία και με αμείωτο πάντοτε το ενδιαφέρον του για το έργο μας , ο κ. Σκούρτης καθόλη τη διάρκεια της θητείας του στήριξε και υποστήριξε με θέρμη όλη την ερυθροσταυρική οικογένεια και τον αγώνας της.
Τελευταία σχόλια