Νέα δεδομένα έφερε το ΔΣ της ΕΠΣΚ, όσον αφορά στη σύνθεση της… πολυσυζητημένης, Επιτροπής Διαιτησίας!
Μιλάμε για αλλαγή στη θέση του επικεφαλής, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ, Ανδρέα Προβατά να… παίρνει πάνω του το πόστο, αντί του Παναγιώτη Ποζίδη (σταθεροί οι Κούλιας, Πρωτοψάλτης)!
Κίνηση, που (εάν μας επιτρέπεται ένα σχόλιο…) μοιάζει να έχει και «διπλωματικό» στόχο. Να καλμάρει – περιορίσει, δηλαδή, τις αντιδράσεις που υπήρξαν από (λιγότερο ή περισσότερο, συγκεκριμένες ομάδες) κατά την περσινή περίοδο, προς το πρόσωπο του απερχόμενου προέδρου.
Και ο Ποζίδης; Αφήνοντας την Πειθαρχική, τοποθετήθηκε πρόεδρος στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, αντί του Γιώργου Κουλόπουλου. Με τον τελευταίο, μαζί με τον Στέφανο Γιούργα (απών ο Γιώργος Νάος), να συνθέτουν το δίδυμο των μελών – συνεργατών του.
Τέλος, όσον αφορά στην Επιτροπή Παρατηρητών, ο Γιάννης Μουζακίτης παρέμεινε σταθερός στο πόστο του προέδρου, με συνεργάτες του, τους Γιώργο Κουλόπουλο και Σπύρο Λούβρο (αντί των Γιάννη Βλαχόπουλου και Σπύρου Αργυρού).
Αναλυτικά:
> ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ:
Παναγιώτης Ποζίδης (πρόεδρος), Γιώργος Κουλόπουλος, Στέφανος Γιούργας
Προηγούμενη: Γιώργος Κουλόπουλος (πρόεδρος), Στέφανος Γιούργας, Γιώργος Νάος.
> ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:
Ανδρέας Προβατάς (πρόεδρος), Νίκος Κούλιας, Κώστας Πρωτοψάλτης.
Προηγούμενη: Παναγιώτης Ποζίδης (πρόεδρος), Νίκος Κούλιας, Κώστας Πρωτοψάλτης.
> ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ:
Γιάννης Μουζακίτης (πρόεδρος), Γιώργος Κουλόπουλος, Σπύρος Λούβρος.
Προηγούμενη: Γιάννης Μουζακίτης (πρόεδρος), Γιάννης Βλαχόπουλος, Σπύρος Αργυρός.
Τελευταία σχόλια