Στο πλαίσιο του 7ου Seven Festival την Παρασκευή 18 Αυγούστου, ώρα 21.30. Τραγούδια από το νέο του δίσκο «Ο δωδεκάλογος του γύφτου» και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

 

 

Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα, ο οποίος σφραγίστηκε από την ερμηνεία του στον νέο δίσκο «Ο δωδεκάλογος του γύφτου» και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία, συνεχίζει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα και το φετινό καλοκαίρι,  με μια μεγάλη γιορτή στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο του 7ου SEVEN Festival 2017 και το Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, την Παρασκευή 18 Αυγούστου. Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα.

 

Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός. Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίριμε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, να  μας ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και τη ψυχή.

Πάντα παρέα με μια εξαιρετική ομάδα!

Πάντα με γιορτινή διάθεση, με αφοπλιστική απλότητα, με ειλικρίνεια!

 

Ο Γιάννης Χαρούλης για μια μεγάλη συναυλία, στην Κέρκυρα, στο Παλαιό Φρούριο, την Παρασκευή 18 Αυγούστου. Μαζί του για ακόμα μια χρονιά όλοι εμείς, μια μεγάλη παρέα.

 

 

Μαζί του οι μουσικοί:

Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα

Μιχάλης Καλκάνης/ Κοντραμπάσο

Βασίλης Μπαχαρίδης/ Κρουστά

Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά

Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ Ηλεκτρική Κιθάρα

Πάνος Τόλιος /Κρουστά

Mark Nieuwenhuis/ Τρομπέτα

 

Τεχνικοί

Παναγιώτης Ριζόπουλος- Νίκος Κωνσταντάκης / Σχεδιασμός Ήχου

Μαρία Βενετάκη/ Σχεδιασμός Φωτισμού

 

 

Info: Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30. Προπώληση, φοιτητών, ανέργων 13€, Πόρτα 15€.

 

Σημεία Προπώλησης: ticketservices.gr, σε όλα τα καταστήματα Public, κατάστημα «Κορνίζα», Σπύρου Αρβανιτάκη 4, έναντι Πλατείας Γιωργάκη και Corfuland Shop, Αλμπέρ Κοέν 2, έναντι Hondos.

Σχολιάστε αυτή τη δημοσίευση!

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...