Την πρόταση έκανε ο Δ/ντης του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου της Σερβίας που επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 18/4 τον Δήμαρχο Κώστα Νικολούζο.

 

 

Το Δήμαρχο  Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο,  επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Απριλίου 2017, στο Δημαρχείο, ο  Διευθυντής του Γραφείου Δημοσίων  Σχέσεων του Πατριαρχείου  της  Σερβίας κ. Dimitrije Stikic

Ο κ. Stikic ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις προθέσεις του Πατριαρχείου   να τοποθετήσει λυόμενες κατασκευές  στο χώρο των κατασκηνώσεων στα Γουβιά, προκειμένου  να φιλοξενήσουν Σέρβους και Έλληνες μαθητές.

Η χρηματοδότηση θα γίνει από τη σερβική Κυβέρνηση  και εντάσσεται στις ενέργειες για τα εκατό χρόνια, από  την παρουσία των Σέρβων στρατιωτών στο νησί μας, καθώς  και  στην παραπέρα σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο Λαών.

Συζητήθηκε επίσης η ονοματοθεσία μιας οδού της πόλης, που να συμβολίζει την ελληνοσερβική φιλία.

Ο κ. Νικολούζος,  ευχαρίστησε για την επίσκεψη τον εκπρόσωπο του  Σερβικού Πατριαρχείου και τον διαβεβαίωσε  ότι ο Δήμος θα  εξετάσει τα αιτήματα και θα    προχωρήσει στις διαδικασίες μέσω των  αρμόδιων υπηρεσιών,  για την υλοποίησή τους.

Να σημειώσουμε ότι η τοποθέτηση των λυόμενων κατασκευών ορίζεται χρονικά  για το Καλοκαίρι  του 2018.

Σχολιάστε αυτή τη δημοσίευση!

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...