Ευχαριστήριο από τον Θόδωρο Λουκανάρη στα Υπουργεία Εθν. Άμυνας και Ναυτιλίας για την παροχή οχήματος και σκάφους για τη θαλάσσια αστυνόμευση των Οθωνών.

 

Ο Αντιδήμαρχος Θ. Λουκανάρης αναφέρει στο ευχαριστήριό του:

 

«Θα  ήθελα να ευχαριστήσω τα αρμόδια Υπουργεία  Εθνικής Άμυνας και Ναυτιλίας και τους αρμόδιους Υπουργούς για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα ενίσχυσης  του Λιμενικού Σταθμού των Οθωνών με όχημα και σκάφος  κατάλληλο  να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της θαλάσσιας αστυνόμευσης  του νησιού που μέχρι τώρα ήταν αδύνατη με τα μέσα που διέθεταν.  Το αίτημά μας ικανοποιήθηκε πριν περάσει ενάμισης μήνας από τις επισκέψεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου  και  του Υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου  Σαντορινιού στο νησί.

Επίσης,  να τονίσω  ότι με την ενέργεια αυτή, πέραν των άλλων, στο μέλλον θα μπορέσουν να σωθούν ακόμη και ανθρώπινες ζωές αφού σε σοβαρά  ιατρικά περιστατικά το Λιμεναρχείο αναλαμβάνει το δύσκολο ρόλο  μεταφοράς του ασθενούς  χάνοντας πολύτιμο χρόνο μέχρι να φτάσει από την πόλη της Κέρκυρας στο νησί των Οθωνών, κάτι που δεν απαιτείται πλέον.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  σε όλους τους αρμόδια εμπλεκόμενους που με την κίνηση αυτή δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και την στήριξή τους στα απομακρυσμένα νησιά της Ελλάδας όπως είναι τα Διαπόντια».

Σχολιάστε αυτή τη δημοσίευση!

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...